Angela Haenen

Senior Stylist

 

Angela is de trotse eigenaresse van Gelakt. Al 17 jaar werkt zij met grote passie als Nailartist. In binnen-en buitenland heeft ze haar naam gevestigd op gebied van wedstrijden, met als hoogste notering Nederlands Kampioen Nailart in 2016.

Ook heeft zij grote merken en bekende namen op haar lijstje staan. Backstage bij de MTV Awards heeft zij een aantal jaren de artiesten en dansers van mooie nagels mogen voorzien, waardoor sterren zoals Rita Ora, Ellie Goulding, Skylar Grey, de meiden van Pretty Little Liars, Paloma Faith en nog veel meer met prachtige gelakte nagels het podium op gingen.

Ook heeft zij custom made tips mogen maken in opdracht van Pharrell Williams die werden gebruikt bij de Fashion show in L.A. Kortom, Angela Haenen is gepassioneerd. En dat zie je dagelijks terug in haar salonwerk. Haar werk is zo gevarieerd en niets is te gek. Door haar fijne technieken met ultradunne penselen maakt zij in een handomdraai van je nagel een waar kunstwerk.

 
Loulou Pepels

Junior Stylist

 

Vanaf 1 december zal Loulou op de vrijdag werkzaam zijn bij Gelakt. Loulou is een ware artiest als het aankomt op Nailart. Naast haar baan als Digital Designer, is haar passie nagels en dat is te zien. Loulou beschikt over de technieken BIAB en de gellakbehandelingen. Wil je daarnaast ook nog een prachtig kunstwerkje op je nagels? Boek dan zeker als extra de Nailart optie. 

Neem een kijkje op de instagram van Loulou!

- Nowaynails


 

Nicole Mes

Senior Stylist

 

Vanaf 1 maart is Gelakt een geweldige nagelstyliste rijker.

Nicole is al ruim 18 jaar werkzaam  in de nagelstyling, dus aan ervaring geen gebrek. Ze maakt echt prachtige, sterke nagels. 

Nicole is gespecialiseerd in Gelnagels, BIAB en Gellakbehandelingen. 

Nicole is werkzaam op de maandag!